Известие

Collapse
No announcement yet.

Мигачите полудяха

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мигачите полудяха

Колеги , голям проблем . Мигачите откачиха . Карам си днес и без да искам виждам че като дам мигач и аварийните започват да си мигат все едно съм ги пуснал. Натискам другият мигач , пак същото . Натискам аварийните работят си . Смених релето и не беше от него , други идеи някой да има , че така не може да се кара ...

Вероятно губиш някъде маса, провери ги първо тях.
    145 1.7 16V Boxer

Comment

Такаммм ... Днес заключихме че не е от лоста , не е от копчето на аварийните , а че релето е дало фира . Сега съм в процес на търсене ( реле със 7 извода )

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
        Такаммм ... Днес заключихме че не е от лоста , не е от копчето на аварийните , а че релето е дало фира . Сега съм в процес на търсене ( реле със 7 извода )
        imam moje da ti go dam

Comment

Къде се намира релето за мигачите, защото в аутодата не го намерих.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
            Къде се намира релето за мигачите, защото в аутодата не го намерих.
            Релето се намира зад копчето за регулиране на фаровете. Маха се копчето маха се пластмасата и се вижда таблото с релетата те бяха 6 или 8 , но за да е по лесно се маха и пластмасата над левият крак . Лесно се стига до него

Comment

За релето под волана с релетата и предпазителите ли говориш? Аз имам едно таква цяло от 145, но на него няма реле с 7крака. Има 9 с по 5 крака ,1 с 6 и 1 с 8.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                За релето под волана с релетата и предпазителите ли говориш? Аз имам едно таква цяло от 145, но на него няма реле с 7крака. Има 9 с по 5 крака ,1 с 6 и 1 с 8.
                Релето е на горен ред , първото от ляво на дясно .То е малко с правоъгълна форма . Сглобих колата а не помня вече с колко крачета е май 5 големи и 2 или 3 малки

Comment

Вече съм с мигачи и си цъкам на поразия . Няма да се притеснявам от клаксони , няма да паля свещи против клетви и т.н. Та проблема се оказа мнооооого прост. Релето не е . Kопчето за аварийните не е , горката аларма... преди някой инженер е поорязал кабелите и аз ги бях намотал на топка и ги скрих под мокета да не ми пречат Та по задръстванията като съм натискал педала и съм наместил кабелите и са се докоснали .... Сега като се замисля се чудя защо не ги изолирах . Щях да си спестя разглобяване на табло и конзола цели 3 пъти.

Comment

Working...
                  X