Колеги , голям проблем . Мигачите откачиха . Карам си днес и без да искам виждам че като дам мигач и аварийните започват да си мигат все едно съм ги пуснал. Натискам другият мигач , пак същото . Натискам аварийните работят си . Смених релето и не беше от него , други идеи някой да има , че така не може да се кара ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мигачите полудяха
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениеТакаммм ... Днес заключихме че не е от лоста , не е от копчето на аварийните , а че релето е дало фира . Сега съм в процес на търсене ( реле със 7 извода )
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеКъде се намира релето за мигачите, защото в аутодата не го намерих.
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеЗа релето под волана с релетата и предпазителите ли говориш? Аз имам едно таква цяло от 145, но на него няма реле с 7крака. Има 9 с по 5 крака ,1 с 6 и 1 с 8.
Comment
-
Вече съм с мигачи и си цъкам на поразия . Няма да се притеснявам от клаксони , няма да паля свещи против клетви и т.н. Та проблема се оказа мнооооого прост. Релето не е . Kопчето за аварийните не е , горката аларма... преди някой инженер е поорязал кабелите и аз ги бях намотал на топка и ги скрих под мокета да не ми пречатТа по задръстванията като съм натискал педала и съм наместил кабелите и са се докоснали .... Сега като се замисля се чудя защо не ги изолирах
. Щях да си спестя разглобяване на табло и конзола цели 3 пъти.
Comment
Comment